Hát ez nagyszerű!Szórólap

Ha Önnek már van grafikája, akkor kérjük az alábbi nyomdai segédlet alapján küldje el nekünk az  itt található űrlap segítségével, vagy írjon az info@dieselprint.hu e-mail címre. Ha túl nagy a fájl, és nem tudja elküldeni az űrlapunkon keresztül, úgy használhatja a wetransfer.com, a mammutmail.hu vagy a tolddacuccot.hu weboldalakat. Ezek a weboldalak segítenek elküldeni a nagy méretű fájlokat. Ha további segítségre lenne szüksége a fájl a küldéssel kapcsoltban, keressen minket bizalommal!+36 30 370 6112 vagy +36 20 353 1783

Leporelló
anyagleadási segédlet:

Célünk, hogy tökéletes munkát alkothassunk, ehhez pedig elengedhetetlen a nyomdailag helyes grafika.

Összegyűjtöttük a legfőbb szempontokat, melyek alapján professzionális anyagot kaphatunk kézhez Öntől. Kérjük a segédletünk figyelembevételével adja le grafikai anyagát.

Méret, és kifutó:

Általános szórólap méretek:
LA4  6 oldal (99 x 210 mm)

Göngyölt vagy “Z” hajtással

Fontos, hogy minden esetben a grafikára hagyjon oldalanként 3-3 mm kifutót, illetve ügyeljen arra, hogy a vágás széléhez ne kerüljön szöveg vagy fontos grafika.

(Kifutó: A grafika azon része, amely túlfut a grafika vágott méretén. Gyártás során leesik.)

Színmód:

Kérjük, nyomdai anyagát a 4 színes nyomtatásnak megfelelően, CMYK módban, hozza létre. Az RGB színmód nyomdai feldolgozás során automatikusan átalakításra kerül, melynek következtében az eredeti színnel nem minden esetben megegyező szín jöhet létre.

Fájlformátum és betűtípus:

Grafikáját leadhatja pdf formátumban.

Amennyiben ai vagy indd fájlt küldd, mellékelje a használt betűtípusokat, vagy görbézze le őket. Amennyiben ezt a lépést kihagyja, lehetséges, hogy az általunk megnyitott programban a betűtípusokat egyéb betűtípussal helyettesíti a program, és eltérhetnek az Ön által leadott anyagtól.

A tervezés során kérjük ne használjon 6 pt-nál kisebb betűméretet.

Felbontás:

Szórólap esetén kérjük legalább 300 dpi felbontással tervezze meg anyagát.

Amennyiben további kérdése merül fel nyomdai előkészítés során úgy keressen minket bizalommal:
+36 20 353 1783

Mi tévő legyek ha nincs grafikám?

Amennyiben Ön nem rendelkezik grafikai tervvel, lépjen velünk kapcsolatba, és mi segítünk a megvalósításban!

Tipp

Fontos! A grafikai tervezési díj 5000 Ft/óra. Soknak találja? Csökkentse ezt az árat akár 500 vagy 1000 Ft-ra, az által hogy részletesen leírja elképzelését! Küldjön nekünk mintát, sablont, betűtípust, bármit ami tetszik Önnek, ezzel grafikusainknak rengeteg időt, Önnek pedig pénzt spórolva!

Küldje el képeit, ötleteit az  itt található űrlap segítségével, vagy írjon az info@dieselprint.hu e-mail címre.

RENDELJEN MÁR MOST!

Grafikai szerkesztés,  kérdés, vagy árajánlat kérés esetén állunk rendelkezésére!
(További termék árainkat itt is megtalálja, viszont nagyobb darabszám esetén érdemes egyedi ajánlatot kérnie az alábbi űrlap kitöltésével!)

Amennyiben már meglévő grafikáját szeretné megrendelni kérjük töltse fel grafikáját, és küldje rendelése részleteit!
Ha még nincs grafikája, írja meg elképzelését!
(darabszám, egy vagy két oldalas nyomtatást kér? )
Keressen bizalommal!

Töltse ki űrlapunkat!

   

  Termék információ

  Leporelló árlista

  PéldányszámLA4
  4 oldal
  LA4
  6 oldal
  50 db10 800 Ft14 800 Ft
  100 db18 200 Ft21 600 Ft
  150 db24 900 Ft28 300 Ft
  200 db31 000 Ft35 000 Ft
  250 db35 700 Ft39 100 Ft
  300 db39 800 Ft43 200 Ft

  Szállítás

  A nálunk rendelt termékeket természetesen kiszállítással is kérheti!
  GLS futárszolgálattal dolgozunk, ők segítenek, hogy a csomag már a következő munkanapon sértetlenül az ügyfeleinkhez érkezzenek!

  Szállítási díjaink az alábbiak:
  -Előreutalás esetén:1500 Ft a szállítási költség
  -Utánvét esetén azonban 2000 Ft (Itt sajnos plusz 500 Ft a kezelési költség)

  Készpénzzel és bankkártyával is fizethet a futárnak.

  Fontos! A súlyosabb csomagokra a fenti árak nem vonatkoznak! A túlsúlyos csomagokra egyedi szállítási díjat kell kalkulálnunk.

  Amennyiben személyesen szeretné átvenni csomagját erre is lehetősége van, az alábbi címen:
  1204 Bp. Török Flóris u.116/b. (Telefonos egyeztetés szükséges)

  árajánlat, árak, nyomtatási árlista, nyomtatás árajánlat, digitális nyomtatás árak, szórólap, szórólap nyomtatás, szorolap, szorolap nyomtatas, szorolap nyomasdigitális nyomtatás árajánlat, tekercses nyomtatás ár, íves digitális nyomtatás ár, plottervágás ár, vinyl. roll up, molinó, ponyva árak, nevjegykártya szórólap árlista, nevjegykartya, szorolap arlista, arajanlat, dekoráció, laminált vinyl, reklám, dekor, digitalis nyomtatas arajanlat, falmatrica, faltetovalas arak, one way vision fólia, árkalkulátor, reklámtábla, Széchenyi Projekt-tábla, Eladó / Kiadó tábla, Figyelmeztető tábla, kirakat dekoráció, kirakat matrica, kirakat reklám, portáldekoráció, reklámfelirat, reklámdekoráció,reklámeszköz – roll up, megállító tábla, reklámponyva, molinó nyomtatás, ponyva nyomtatás – vinyl, matrica, öntapadó, ponyva, festővászon, plakátnyomtatás, citylight, poszter, perforált ablakfólia, OWV, molinó, roll up, digitális nyomtatás, kirakatfelirat laminálás, kasírozás, fóliavágás, plottervágás, betűvágás, ablakdekoráció – homokfúvott fólia, matricavágás, kirakatmatrica, falmatrica, grafikai tervezés – színes és kreatív ötletek, reklámműhely, reklámtábla, reklámponyva, nyomtatás, fóliavágás, világító tábla, nagyméretű matricanyomtatás, leporelló, hajtás, bígelés, naptár készítés, füzet készítés, hajtott szórólap, 6oldalas leporelló, A4 szórólap, A5 szórólap, roll up készítés, roll up nyomtatás, roll up szerkezet, vászonkép, festővászon nyomtatás, fényes laminálás, matt laminálás, sarokkerekített névkjegykártya, spirálfüzet,névjegykártya nyomtatás, nevjegykartya nyomtatas, névjegykártya készítés, nevjegykartya keszites
  Contact Us

  Amennyiben kérdése van küldjön üzenetet.

  Not readable? Change text. captcha txt
  0